Tria la teva aventura
Restaurants 18/05/2023

Ruta de bars a Sants i les Corts: tapa i quinto per 3,50 euros

La iniciativa, impulsada per Estrella Damm, durarà 11 dies i ha engrescat 33 establiments d'aquests dos barris de Barcelona

2 min
La russa del Bar Lucas.

BarcelonaAquest dijous i fins al 28 de maig comença una d'aquelles propostes que fan barri. O, més ben dit, barris. Es tracta de la primera edició de "De tapes x Sants i les Corts", organitzada per Estrella Damm i en què, amb la complicitat de 33 establiments, han construït una proposta divertida, econòmica i amb la qual molt probablement descobrireu locals nous.

Mapa dels establiments que hi participen

La idea és ben senzilla: cada un d'aquests establiments proposa una tapa (que és individual) i la serveix amb un quinto d'Estrella Damm ben fresc. El preu és tancat: 3,5 euros. Molta gent se sorprèn quan veu que a Barcelona no hi ha la cultura d'anar de tapes tastant d'aquí i d'allà, saltant de bar en bar, que hi ha en altres regions mediterrànies. Aquesta proposta s'acosta molt a aquesta manera de fer i és una oportunitat de passejar per dos barris que en poc temps han sumat diverses noves obertures de bars i restaurants. La ruta serà una excusa perfecta per treure-hi el cap.

El bombó de bacallà de Casa Covas.

Una descoberta pot ser el Bar Lucas (carrer d'Europa, 25) i la seva russa (feta amb patata, pastanaga, ventresca i maionesa, i coronada amb una piparra, crostons i una oliva), o El Petit Món (carrer de Can Bruixa, 24), que tot just fa dos mesos que ha obert. L'Hugo, de Tolosa, va deixar de treballar per a Airbus per passar a tenir el seu petit univers. Ha preparat un foie micuit amb herbes (l'ha fet ell en la seva també petita cuina) amb melmelada de figues. O podeu anar al Casa Covas (carrer de les Corts, 7), just davant del Mercat de les Corts, i sentir l'explosió de sabor del seu bombó de bacallà amb llit de patata palla. És qüestió de triar la vostra aventura.

stats