Mengem 14/02/2019

Obre Cirkuz Land, el restaurant que barreja el circ i la gastronomia

L'establiment es troba al Born i oferirà menús d'avantguarda amb espectacles de circ

Ara
1 min
Un dels plats del Cirkuz Land

BarcelonaEl Born té un nou inquilí que els amants de la gastronomia i del circ celebraran. Cirkuz Land és un nou restaurant que barreja el menjar amb el circ. El seu director artístic és l'actor Juan Carlos Muñoz Navarro i fa més de 20 anys que es dedica a les arts escèniques, i ha actuat als Estats Units, al Canadà i al Cirque du Soleil. Aquest actor de circ ha estat premiat tres vegades amb el premi a millor actor còmic d'Ucraïna i premi Totó al Festival de Circ Elefant d'Or el 2017.

Ara Muñoz Navarro s'endinsa al món de la gastronomia amb una proposta innovadora amb la qual vol oferir una cuina avantguardista. Al capdavant de la cuina del Cirkuz Land hi haurà el xef Iván Ríos, que elaborarà plats amb productes de temporada i locals.

Al restaurant també hi haurà una cocteleria 'premium', amb propostes clàssiques i receptes d'autor que es barrejaran amb el 'Bon stop Cirkus show', un espectacle de circ fet per artistes d'arreu del món que fusionarà les tècniques del circ clàssic amb les del circ més futurista.

stats