Gastronomia

La guia Repsol, “la llista que premia bé els restaurants catalans”

Així ha quedat el resultat final dels premis, anomenats Sols, que s’han atorgat a la ciutat de Cartagena

1 min
Els cuiners Joan Roca i Elisabeth Nolla estrenen un Sol pel Normal de Girona

El cuiner Nandu Jubany ho ha afirmat en més d’una ocasió, i en aquesta hi ha tornat. “La guia Repsol és la que premia bé els restaurants catalans”, sosté. I aquest any la seva opinió té més pes que mai, tal com s’ha comprovat en el repartiment de guardons, que ha tingut lloc a la ciutat de Cartagena. Dotze restaurants s’hi han estrenat amb el premi, anomenat Sol (en referència a l’esfera que reben els cuiners) mentre l’Empòrium, de Castelló d’Empúries, n’ha aconseguit dos i el premi Sol Sostenible ha estat per a la cuinera Martina Puigvert, de Les Cols, d’Olot, que ja compta amb tres sols. 

Els bessons Màrius i Joan Jordà estrenen dos Sols.

En total, a la guia Repsol Catalunya té un total de 115 restaurants guardonats: 80 amb un Sol; 25 amb dos Sols i 10 amb tres Sols. 

Així ha quedat el recompte final de nous guardonats:

S’estrenen amb un Sol:

A Barcelona

Agreste

Casa Nova

Jardín del Alma

Olives Comida y vinos

Suto

A Girona

Els Pescadors de Llançà

Normal, a la ciutat de Girona

Saó by Vicenç Fajardo, a la Bisbal d’Empordà

Almadraba, a Roses

A la Vall d’Aran

Eth Bistró

A Alcanar

Citrus del Tancat

Amb dos Sols

Empòrium, de Castelló d’Empúries

Amb tres Sols

Begoña Rodrigo, del restaurant La Salita, a València

Amb el Sol sostenible

Martina Puigvert, del restaurant Les Cols d’Olot

stats