Restauració

Un aparador de cinc milions de persones per a la restauració catalana

El de La Roca Village és un cas únic a Catalunya, per això han procurat tenir una oferta que reflecteixi l'oferta gastronòmica de Barcelona

3 min
Xurros 'bravos' del Atmosfera Mordisco

La Roca del VallèsTé més visitants que la Sagrada Família. Segons dades oficials de la basílica, el temple de Gaudí va acollir l'any 2022 prop de 3,8 milions de persones. Doncs bé, La Roca Village en va rebre 5, de milions. I estimen que aquest any en rebran més: uns 5,3 milions de visitants. És per això que quan em van dir que havien reforçat la seva oferta gastronòmica vaig pensar que era interessant treure-hi el cap, això no és contingut publicitari. (Quasi) tot català hi ha estat algun cop en els 25 anys que té de vida i el temps de mitjana de les visites voreja les 3 hores. Així que si hi heu de fer un mos, aquí teniu uns exemples del que us hi trobareu.

Pernilet del bo

M'expliquen que l'oferta gastronòmica de La Roca Village volen que sigui un reflex del que pots menjar a Barcelona. Un bon exemple i un dels llocs amb més èxit és Andreu. Alguns els poden conèixer de quan tot just eren una parada d'olives al Mercat Central de Sabadell. D'altres de la xarcuteria i degustació que tenen a l'Illa Diagonal, a Sant Cugat o a Gran Via II... Els Andreu són una família que ha portat els millors ibèrics i que els acompanya de les seves olives picants, que són senya de la casa. Es fa molt difícil no fer una parada a la terrassa que tenen a picar alguna cosa, o a demanar alguns dels plats calents que només podeu trobar aquí o a rambla Catalunya.

La kombutxa catalana

Tacos de salmó salvatge i kombutxa del Flax&Kale.

Un altre lloc conegut que hi trobareu és el Flax&Kale. El restaurant de Teresa Carles triomfa allà on va, amb la fórmula de cuina saludable i deliciosa made in Lleida. És un lloc molt recomanable per iniciar-vos en el món dels cold-pressed juices o de la kombutxa. La carta és esplèndida i està molt ben explicada. Tenen la voluntat de fer accessibles els ingredients i de transmetre una filosofia que fa anys que sostenen (i el temps els està donant la raó). Els tacos de tonyina salvatge són boníssims. Doneu també una oportunitat a les hamburgueses vegetals. Us sorprendran.

I un xurro

Semblen xurros, però no ho són, són patates braves. Amb esperit juganer, hi trobareu el germà petit del Mordisco, el mític restaurant del passatge de la Concepció, que ja ha fet 37 anys. Es diu Atmosferas Mordisco i va obrir a La Roca Village el 2019. Podreu degustar els seus bunyols de formatge (calentons, amb el formatge desfet per dins i formatge ratllat per sobre), un tàrtar o un cebiche. És un restaurant modern, amb el pòsit de tenir una gran experiència en el món de la restauració.

Spritz i pizza

Un Aperol Spritz al restaurant Corso Iluzione.

Per als que necessiten veure el color llampant de l'Aperol Spritz, musiqueta i els agrada el menjar italià, el seu lloc serà el Corso Iluzione. És el restaurant de la botiga d'objectes de decoració i disseny Luzio. El trobareu a Barcelona al carrer Ferran Agulló i a La Roca Village, on també hi ha un espai de botiga. Antipasti, pasta, pizza i entrepans (aquests, però, a l'estil americà). És un lloc molt vistós i amb una atmosfera digna dels seus propietaris.

Croquetes, sushi i gelats

Sembla una cançó d'Antònia Font, però és un resum de moltes de les altres coses que podeu trobar. Menús per a tots els públics a Pasarela, costelles o hamburgueses al Fire & Bread, sushi al Mori o bé rematar-ho tot amb un gelat o una crep a la terrassa de Farggi. A banda, per celebrar el seu 25è aniversari han fet una col·laboració amb TVBoy. El seu art urbà i de denúncia social es pot veure a través de 20 obres als carrers de La Roca Village fins a finals de setembre. Paradís instagrammer.

stats