Com es fa la sangria de fruites? Recepta del cuiner Ferran Adrià
El cuiner Ferran Adrià revela com preparar a casa la beguda de temporada
El cuiner Ferran Adrià explica com preparar a casa una sangria de fruita a partir de préssecs, peres, taronges, pomes i altres ingredients.
Sangria de fruita
Ingredients per a 6 persones
12 fulles de menta fresca
1 aranja rosa
1 poma Granny Smith
1 préssec
1 pera blanquilla
1 taronja
9 cullerades de suc de taronja
½ pela de llimona
180 ml de vi negre
2 pessics de canyella en pols
2 cullerades de Cointreau
3 cullerades de sucre
Elaboració
Espremeu les taronges i coleu-ne el suc.
Barregeu el suc de taronja amb el vi negre, el sucre i el Cointreau
Afegiu a la barreja anterior la canyella i la pell de llimona ratllada perquè infusionin.
Peleu la taronja i l’aranja, i separeu-ne els grills sense que es trenquin.
Peleu les pomes i les peres, traieu-ne el cor i talleu-les a grills d’1,5 cm. Peleu i talleu els préssecs també a grills.
Poseu tota la fruita a macerar amb la sangria durant una hora. Escorreu-la, disposeu-la en plats amb les fulles de menta i ja la podreu servir.
Bon profit!