Mengem 11/06/2018

Els cuiners bessons Torres tanquen el Dos Cielos Barcelona per obrir La Nave de los Sueños

També han signat un conveni amb la Universitat Autònoma de Barcelona per impulsar la investigació

Trinitat Gilbert
2 min

Després d'11 anys de cuinar al Dos Cielos Barcelona, a la planta 24 de l'Hotel Melià, els germans Sergi i Xavier Torres han tancat el restaurant per obrir-ne un de nou a finals de juny, "molt personal i propi", expliquen tots dos contents. "Es dirà La Nave de los Sueños i estarà situat en una nau industrial de 800 metres quadrats al barri de les Corts de Barcelona", detallen.

El nou projecte, al qual els cuiners bessons i mediàtics han destinat "molta il·lusió", consistirà en una cuina oberta, amb barres enmig de la sala, "perquè els comensals vegin tot el procés d'elaboració", expliquen. De fet, el Dos Cielos Barcelona ja sorprenia perquè els clients entraven al restaurant passant primer per la cuina.

El nou restaurant dels germans està situat al barri de Les Corts

Altres novetats seran els diferents espais que distribuiran el restaurant. "Hi haurà un espai per a les verdures, un altre per a les fruites, per a les aus, les carns, els peixos, el marisc, els còctels i els cafès", diuen. L'objectiu és que fer-hi un àpat sigui "una experiència" amb la transparència culinària com a capçalera. Actualment els restaurants saben que marquen el nivell si tenen barra on cuinen o acaben els plats.

A banda, els germans Torres han signat un conveni amb la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) amb el qual volen impulsar un laboratori en innovació i desenvolupament sobre gastronomia, sostenibilitat i salut. Es dona la circumstància que el febrer passat la UAB va engegar la primera edició del postgrau Comunicació i Gastronomia: salut, sostenibilitat i cultura. "La UAB i els germans Torres impartiran junts cursos especialitzats en gastronomia", confirma Cristofer Fernández, coordinador del postgrau Comunicació i Gastronomia.

A Madrid, els cuiners mantenen obert el Dos Cielos. "A Barcelona no podíem tenir dos projectes oberts alhora, per això hem hagut d'apostar per un dels dos", conclouen Sergi i Xavi Torres.

stats