Receptes13/07/2019

Crema de llima amb fruita vermella i suc de maduixa

T. Gilbert / A. Marín / M. Moliné

BARCELONAEl pastisser Eric Ortuño codirigeix la nova escola de pastisseria L’Atelier, situada al carrer de Viladomat de Barcelona.

Per a 3 preparacions

Crema de llima

170 g de xocolata blanca

Cargando
No hay anuncios

115 g de llet

3 fulles de gelatina

Cargando
No hay anuncios

20 g d'aigua

200 g de nata líquida

Cargando
No hay anuncios

½ pell de llima ratllada

Per al guarniment

Maduixes

Cargando
No hay anuncios

Fulles de menta

Gerds

Cargando
No hay anuncios

Poseu en una cassola per anar al foc la llet de vaca i ratlleu-hi per sobre mitja pell d’una llima. Tot seguit, porteu-ho a ebullició. Just quan comenci a bullir, retireu la cassola del foc i introduïu-hi la gelatina, prèviament hidratada amb aigua. Reserveu-ho fora del foc.

Mentrestant, en un bol, aboqueu-hi la xocolata blanca i la llet, i remeneu-ho un moment perquè la xocolata s’hi desfaci. Després, amb l’ús d’una batedora elèctrica, bateu els dos ingredients perquè quedin ben emulsionats. L’últim pas serà afegir-hi la nata líquida, i bateu-ho de nou perquè quedi ben fi.

Cargando
No hay anuncios

Agafeu els gots i ompliu-los del contingut que acabeu de preparar, perquè serà la base de les postres que esteu preparant.

Suc de maduixa

250 g de maduixots

Cargando
No hay anuncios

60 g de sucre

En una cassola per anar al foc, col·loqueu-hi els maduixots i després el sucre a foc suau. Poseu-hi un paper film per sobre, perquè així aconseguireu que el suc no s’evapori i hi quedi tot concentrat. Deixeu que es cogui durant una hora sencera. Una hora més tard, coleu-ho.

Cargando
No hay anuncios

Col·loqueu el suc de maduixa per sobre de les preparacions que teníeu reservades; quedarà com si fos una capa més. Per acabar, poseu-hi per sobre fruita, maduixes naturals tallades per la meitat, gerds i unes fulles de menta. De fet, podeu posar-hi altres fruites que us agradin.

Bon profit!