Recepta
Com es fa la crema de carbassa amb magrana? Recepta de la cuinera Teresa Carles
La xef, coneguda per les seves receptes saludables, ens explica com la podem preparar a casa
05/12/2020
1 min
La cuinera Teresa Carles, del grup homònim, explica la manera de preparar a casa una recepta de tardor i d'hivern i que és ideal per assaborir la carbassa i la magrana juntes.
Crema de carbassa i gingebre amb magrana
Ingredients per a 4 persones
3 cullerades d'oli d'oliva
1 ceba
1 porro
800 g de carbassa neta
150 g de pastanagues
300 g de patates
1,5 l d'aigua o bé caldo vegetal
50 g de gingebre
Sal
El suc d'una magrana
Grans de magrana, pipes de carbassa i romaní per decorar
Elaboració
- Ofegueu la ceba picada i el porro tallat a rodanxes fines en una olla amb una mica d'oli d'oliva; procureu que no s'hi daurin.
- Afegiu-hi la carbassa i les pastanagues pelades i tallades en daus.
- Porteu a ebullició el caldo de verdures (o bé l'aigua mineral) una mitja hora.
- Quan faltin 5 minuts abans d'acabar-se la cocció, afegiu-hi el gingebre ratllat.
- Tritureu-ho juntament amb el suc de magrana fins a aconseguir-ne un puré ben fi.
- Decoreu la crema amb uns grans de magrana, unes pipes de carbassa i un brots de romaní.
Bon profit!