Recepta
Receptes05/12/2020

Com es fa la crema de carbassa amb magrana? Recepta de la cuinera Teresa Carles

La xef, coneguda per les seves receptes saludables, ens explica com la podem preparar a casa

Trinitat Gilbert Martínez
i Trinitat Gilbert Martínez

La cuinera Teresa Carles, del grup homònim, explica la manera de preparar a casa una recepta de tardor i d'hivern i que és ideal per assaborir la carbassa i la magrana juntes.

Cargando
No hay anuncios

Crema de carbassa i gingebre amb magrana

Ingredients per a 4 persones

Cargando
No hay anuncios

3 cullerades d'oli d'oliva

1 ceba

Cargando
No hay anuncios

1 porro

800 g de carbassa neta

Cargando
No hay anuncios

150 g de pastanagues

300 g de patates

Cargando
No hay anuncios

1,5 l d'aigua o bé caldo vegetal

50 g de gingebre

Cargando
No hay anuncios

Sal

El suc d'una magrana

Cargando
No hay anuncios

Grans de magrana, pipes de carbassa i romaní per decorar

Elaboració

Cargando
No hay anuncios
  • Ofegueu la ceba picada i el porro tallat a rodanxes fines en una olla amb una mica d'oli d'oliva; procureu que no s'hi daurin.
  • Afegiu-hi la carbassa i les pastanagues pelades i tallades en daus.
  • Porteu a ebullició el caldo de verdures (o bé l'aigua mineral) una mitja hora.
  • Quan faltin 5 minuts abans d'acabar-se la cocció, afegiu-hi el gingebre ratllat.
  • Tritureu-ho juntament amb el suc de magrana fins a aconseguir-ne un puré ben fi.
  • Decoreu la crema amb uns grans de magrana, unes pipes de carbassa i un brots de romaní.

Bon profit!