T.GILBERT / A.MARÍN / M.SIERRA
BARCELONA

Ploma ibèrica

Ploma ibèrica Zoom

El Restaurant 3 Lucas, situat al carrer Jerusalem de Barcelona, està especialitzat en la cuina de la carn d’alta gamma, cuita al carbó i madurada en una cambra especialitzada.

A la carta destaquen les carns procedents de Girona, de Xile (wayú) i d’Holanda, entre d’altres. Tots els plats es preparen al restaurant, llevat dels gelats. Al capdavant del local hi ha Ramon Pascual.

Per a 1 persona (una ració generosa)


1 patata
1 cullerada petita de mantega aromatitzada (barregeu la mantega a temperatura ambient amb romaní, farigola i all picats, i col·loqueu-la a la nevera)
2 puntes espàrrecs
1 flor de bròcoli
1 flor de coliflor
2 cirerols
250 g de ploma ibèrica

Preparació


Talleu la patata, que haureu escalivat prèviament al forn a 220º durant 15 minuts. Poseu-hi a sobre una cullerada de mantega aromatitzada. Tot seguit, col·loqueu-la en una plata juntament amb una flor de bròcoli, una altra de coliflor, els espàrrecs i els cirerols.

Saleu la ploma ibèrica i fiqueu-la al forn durant 4 minuts a 250º. Passat aquest temps, gireu-la perquè es cogui durant 4 minuts més i adjunteu-hi l’acompanyament que teníeu preparat, perquè també es cogui dins del forn.

Un cop tingueu cuita la carn, talleu-la a trossos. Tot seguit, prepareu la verdura en un bol, i poseu la carn en un plat pla, on càpiga el bol de verdura al costat. Ja estarà llest!

Bon profit!