Una bacanal de pel·lícula, al Festival de Cinema de Sitges
Els cuiners Nandu Jubany i Oriol Castro es basen en el llibre "Dràcula" per preparar els plats
Si us agrada el cinema i la gastronomia, el Festival de Cinema de Sitges els uneix per primera vegada coincidint amb el seu 50è aniversari.
Els cuiners Nandu Jubany i Oriol Castro, cada un amb una estrella Michelin, recrearan el divendres 13 d'octubre, a partir de les 21h, al Palau Maricel de Sitges, plats basats en el llibre "Dràcula", de Bram Stoker. "Hi haurà projeccions, menjar i ambientació vampírica", afirmen els organitzadors.
Dades pràctiques:
Dia: divendres 13 d'octubre
Hora: 21h
Lloc: Palau Maricel de Sitges
Preu per persona: 125 €
On es pot comprar l'entrada: al web del festival
Carta de la Sitges Bacanal 2017
Còctel de benvinguda
Merenga cruixent de remolatxa
Perles Spritz Aperol amb gerds
Dents de Dràcula al parmesà
Copa de cava de benvinguda
Sopar còctel
Pètals de rosa amb salmorejo
Remolatxa i roses
Mòmia de foie gras i blat de moro
Calaveres del Disfrutar
Bullabessa de llagostins amb absenta
Massini de foie amb anguila
Milfulls de patata amb steak tàrtar
Ou al vi i sang "molles" de pebrot vermell
La pizza dels tiquets
Arròs negre amb calamar i carxofes
Pollastre amb paprika
Pit de colomí amb el seu canapè i sang de remolatxa
Les postres
Dràcula
Bombó de llavis
Cireres de vainilla
i Coca-Cola amb anís
Crucifix de xocolata