Trinitat Gilbert
Barcelona

El Bellavista va tancar dilluns com a restaurant i ha obert avui com a espai per a actes privats

L'establiment, al carrer Enric Granados de Barcelona, pertany al grup Iglesias i a Rodrigo Messi

El Bellavista va tancar dilluns com a restaurant i ha obert avui com a espai per a actes privats Zoom

El Bellavista, Jardín del Norte, va tancar dilluns, 1 d'octubre, com a restaurant i ha obert avui com a establiment per a actes privats. "Vam fer una aposta ambiciosa, que anava acompanyada d'una inversió important, però hem enganxat un moment de canvi per a la restauració", afirma Juan Carlos Iglesias, del grup Iglesias, soci del restaurant juntament amb Rodrigo Messi, germà de Lionel Messi, jugador del FC Barcelona.

Per això, els propietaris han decidit buscar "un nou camí", en paraules d'Iglesias, per al restaurant, que té mil metres quadrats d'espais tancat, i mil més de jardí. "No hem tancat el restaurant perquè ens anés malament, perquè teníem una mitjana de 200 persones al dia", continua explicant un dels tres germans del grup Iglesias. "El que ens ha passat és que teníem una incompatibilitat entre les demandes que teníem per a festes, com casaments o altres actes, i els àpats per a comensals de carrer", sosté Iglesias.

Espai interior del restaurant Bellavista, amb el jardí al fons Zoom

Espai interior del restaurant Bellavista, amb el jardí al fons

Malgrat això, Juan Carlos Iglesias sosté que la restauració a Barcelona "viu una crisi per molts motius". Un és que "la gent prefereix quedar-se a casa mirant sèries de televisió, entre els quals jo mateix". Però encara n'hi hauria molts més, com és "el baix poder adquisitiu de la població", que fa que menjar fora de casa sigui una excepció.

Per tot plegat, i sobretot "per optimitzar costos", el Bellavista és avui un establiment per a actes privats, "que té espais diferents, incloent-ne un per a criatures amb jocs", i també "instal·lacions tecnològiques preparades per a empreses", conclou Juan Carlos Iglesias.

Sala de cinema, dins del restaurant Bellavista Zoom

Sala de cinema, dins del restaurant Bellavista