T. Gilbert

Sobre trufes no està tot escrit

Una nova recepta per als que busquen alternatives veganes a les receptes tradicionals

Sobre trufes no està tot escrit Zoom

Segons el llibre 'Cuina casolana vegana. 100 receptes dolces i salades', de Zaraida Fernández, de Cossetània Edicions.

Trufes de xocolata

Ingredients per a les trufes

300 g de xocolata negra

1 cullerada d'oli de coco sòlid 

200 g de nata vegetal

Ingredients per a la cobertura

Cacau en pols

100 g de xocolata per fondre

Talleu la xocolata a trossos amb l'ajuda d'un ganivet i reserveu-la en un bol juntament amb l'oli de coco.

Porteu la nata a ebullició i quan sigui calenta, afegiu-hi la xocolata. 

Remeneu molt bé fins que es fongui completament i deixeu-la refredar al congelador.

Foneu els 100 g de xocolata. Feu boletes de la massa que teníeu al congelador i passeu-les per la xocolata i després per cacau en pols.

Nota: Hi podeu afegir algun licor o oli essencial per donar-hi un gust diferent.