Mengem 11/10/2017

Una bacanal de pel·lícula, al Festival de Cinema de Sitges

Els cuiners Nandu Jubany i Oriol Castro es basen en el llibre "Dràcula" per preparar els plats

T. G.
1 min
Una bacanal de pel·lícula, al Festival de Cinema de Sitges

Si us agrada el cinema i la gastronomia, el Festival de Cinema de Sitges els uneix per primera vegada coincidint amb el seu 50è aniversari.

Els cuiners Nandu Jubany i Oriol Castro, cada un amb una estrella Michelin, recrearan el divendres 13 d'octubre, a partir de les 21h, al Palau Maricel de Sitges, plats basats en el llibre "Dràcula", de Bram Stoker. "Hi haurà projeccions, menjar i ambientació vampírica", afirmen els organitzadors.

Dades pràctiques:

Dia: divendres 13 d'octubre

Hora: 21h

Lloc: Palau Maricel de Sitges

Preu per persona: 125 €

On es pot comprar l'entrada: al web del festival

Carta de la Sitges Bacanal 2017

Còctel de benvinguda

Merenga cruixent de remolatxa

Perles Spritz Aperol amb gerds

Dents de Dràcula al parmesà

Copa de cava de benvinguda

Sopar còctel

Pètals de rosa amb salmorejo

Remolatxa i roses

Mòmia de foie gras i blat de moro

Calaveres del Disfrutar

Bullabessa de llagostins amb absenta

Massini de foie amb anguila

Milfulls de patata amb steak tàrtar

Ou al vi i sang "molles" de pebrot vermell

La pizza dels tiquets

Arròs negre amb calamar i carxofes

Pollastre amb paprika

Pit de colomí amb el seu canapè i sang de remolatxa

Les postres

Dràcula

Bombó de llavis

Cireres de vainilla

i Coca-Cola amb anís

Crucifix de xocolata

stats