Manduca
T.GILBERT / A.OM / J.CASTELLANO
Barcelona

Pilota de col

Manduca Col / T.GILBERT / A.OM / J.CASTELLANO Zoom

El Monvínic és un restaurant que aposta pels aliments de km 0 i ecològics, i és una referència al país pel seu celler, amb més de 3.000 vins de tot el món. El cuiner Guillem Oliva i el cap de cuina Hèctor Barbero broden una cuina de temporada que els sommeliers mariden amb els millors vins.

250 g de botifarra de pagès

75 g de pa

75 g de llet

75 cl de nata

1 ou

1 gra d'all

Julivert

Sal i pebre

Fulles de col

En un bol, remulleu el pa juntament amb la nata, la llet i l'ou.

Afegiu-hi la botifarra, l'all, el julivert, la sal i el pebre. Amasseu-ho i feu-ne boles d'uns 200 grams, aproximadament.

Emboliqueu-les amb fulles de col i tanqueu-les bé.

Poseu-les en una vaporadora durant 15 minuts.

Ja estarà a punt per servir. Bon profit!