Gastronomia
Restaurants 05/10/2022

El Paradiso, a Barcelona, escollit millor bar del món

El local, situat al barri del Born, obté per primera vegada el guardó com a millor cocteleria

ARA
1 min
Membre de l'equip del Paradiso davant del bar

BarcelonaEl Paradiso de Barcelona és el millor bar del món segons la llista The World's 50 Best Bars 2022, que s'ha fet pública aquest dimarts a la nit.

A la llista, on consten les 50 millors cocteleries del món, hi ha dos bars més de la capital catalana: el Sips, que ocupa el tercer lloc, i el Two Schmucks, a la setena posició.

The World's 50 Best Bars 2022 inclou bars de 26 ciutats d'arreu del món, i per primera vegada aquest any el primer lloc l'ocupa una ciutat que no és considerada capital històrica de la cocteleria com sí que ho són Nova York i Londres.

Segons un comunicat dels organitzadors, recollit per l'agència Efe, el Paradiso de Barcelona "està amagat darrere d'una nevera vella a la part del darrere d'una xarcuteria al barri del Born i ofereix una visió verdaderament magistral del bar clandestí, combinant tècnica, precisió i creativitat com un infranquejable sentit de la diversió".

Mark Sansom, director de continguts de The World's 50 Best Bars, ha destacat que "el fet que aquesta sigui la primera vegada que premiem un bar fora de Nova York i Londres és una demostració de les enormes fites de l'equip del Paradiso". "El bar –ha afegit– ha estat un fix de la llista 50 Best i ha millorat la seva classificació any rere any. És un honor anomenar-lo The World's Best Bar i la victòria és un crèdit per la seva carta de còctels extravagantment inventius, per la seva ètica sostenible, pel seu treball amb la comunitat global de bars i pel seu brillant sentit de la diversió", ha afegit.

stats