TRINITAT GILBERT

Tots els candidats de la primera edició dels Premis Barcelona Restauració

Els restaurants, un per cada districte, han participat en les categories de qualitat gastronòmica, integració en el barri i local notori o innovador

Un dels plats del Mala Hierba / FACEBOOK Zoom

Aquests són els 30 candidats que competien en la primera edició dels Premis Barcelona Restauració que ha organitzat l'Ajuntament de Barcelona en tres categories diferents: qualitat gastronòmica, integració en el barri i local notori o innovador, un per cada districte de la ciutat i categoria. Els guanyadors de les categories han estat, respectivament, el Mala Hierba, el Cinco Hermanos i el Bendita Helena.

Qualitat gastronòmica

Sagardi (Ciutat Vella)

La Foga (Eixample)

Bar Bodega Bartolí (Sants-Monjuïc)

Restaurant Atenea (Les Corts)

La Xarxa (Sarrià- Sant Gervasi)

Mala Hierba (Gràcia)

La cuina del Guinardó (Horta-Guinardó)

La esquinica (Nou Barris)

La cuineta de l'Angelina (Sant Andreu)

Sant Martí al Pont de Treball (Sant Martí)

Integració en el barri

Bidasoa (Ciutat Vella)

Mian (Eixample)

L'anxoveta de Sants (Sants-Montjuïc)

La Riera (Les Corts)

Casa Joana (Sarrià-Sant Gervasi)

Restaurant Sporting (Gràcia)

Restaurant Ginesta (Horta-Guinardó)

Cinco Hermanos (Nou Barris)

Restaurant Santana (Sant Andreu)

Juncà Restaurant (Sant Martí)

Local notori o innovador

Norai (Ciutat Vella)

Rosie's Good Things (Eixample)

Bodega Monumental (Sants-Montjuïc)

Bendita Helena (Les Corts)

Bambarol (Sarrià-Sant Gervasi)

La Torreta de Gràcia (Gràcia)

Restaurant Des Tapa't (Horta- Guinardó)

Txpeldun Egarri (Nou Barris)

Can Roca (Sant Andreu)

Els tres porquets (Sant Martí)