Truita al buit farcida de pebrots i carbassó
BARCELONAEva Olivares és l'autora del canal de YouTube 'Evacuinera', en què prepara receptes fàcils i ràpides, aptes tant per als aficionats a la cuina com per als que volen iniciar-s'hi.
Per a 1 persona
Ingredients:
2 ous
¼ pebrot groc (20 grams aprox.)
¼ pebrot vermell (20 grams aprox.)
¼ pebrot verd (20 grams aprox.)
¼ carbassó
Enciam
Sal
Estris:
1 bossa de cocció
Bateu dos ous en un bol, poseu-hi sal i reserveu-los.
Talleu a daus petits els tres tipus de pebrots i el carbassó.
Ara serà el moment d’abocar els ous batuts a la bossa de cocció. Tot seguit, poseu-hi els pebrots i el carbassó tallats.
Tanqueu la bossa hermèticament i col·loqueu-la dins una olla amb aigua bullent.
Compteu 10 minuts perquè es cogui la truita farcida de verdures.
En un plat pla, poseu-hi a una banda fulles d'enciam de colors diferents, i a l'altra la truita farcida. Bon profit!
Nota: Un dels avantatges d'aquest sistema de cocció és que es poden posar tantes bosses de cocció a l'olla com hi càpiguen. Per tant, es poden fer de cop tres o quatre truites i no una per una, com és habitual.
Lloc d'enregistrament de les receptes: Espai Boisà. Especialitzat en experiències gastronòmiques al voltant de la cuina per a particulars i per a grups amb el menjar saludable com a filosofia. A més, proposa el servei de xef a domicili i disposa del servei d'assessoria gastronòmica.