Receptes12/04/2021
Tàrtar de bonítol, com fer-lo a casa? Recepta del cuiner Llorenç Valls
El xef revela el pas a pas de la preparació
El cuiner Llorenç Valls explica com preparar a casa el tàrtar de bonítol.
Ingredients per a 4 persones
- 2 bonítols tallats en lloms
- Caps de bonítols
- 1 llima
- Sèsam
- Pebre blanc
- Mostassa en gra
- Salsa de soja
- Oli d’oliva verge
- Sal
Cargando
No hay anuncios
Elaboració
- Agafeu els lloms, talleu-los en tires llargues i, tot seguit, talleu-los a daus. Mireu de manipular-lo poc, perquè així no l’aixafareu gaire i es mantindrà la textura original.
- Quan en tingueu els daus, els aneu reservant en un bol.
- Tot seguit, amb l’ajuda d’una cullera, arrossegueu tota la carn de l’interior dels caps dels bonítols, que és considerada una de les millors.
- Ara toca amanir-ho. Saleu-ho primer. Després hi poseu dues cullerades de salsa de soja, una de mostassa en gra, el suc d’una llima, una mica de pebre blanc, un bon raig d’oli d’oliva i ho remeneu ben bé.
- Per presentar-lo a taula, el podeu servir en un bol o en un got, amb una base d’alvocat, al damunt el tàrtar de bonítol i per sobre llavors de sèsam.