Receptes05/10/2019

Raves i coliflor envinagrats

T. Gilbert / M. Moliné / A. Marín
i T. Gilbert / M. Moliné / A. Marín

BARCELONALa Cuina d'en Garriga, amb restaurants al carrer de Consell de Cent i a Enric Granados de Barcelona, aposta pels productes de proximitat, cuinats amb les receptes més saboroses.

Ingredients

Per 1 litre del líquid envinagrat

Cargando
No hay anuncios

400 g Vinagre de sidra

600 g Vi blanc

Cargando
No hay anuncios

3 cullerades soperes de sal

10 cullerades soperes de sucre

Cargando
No hay anuncios

2 anissos estrellats

1 cullerada sopera de llavors de mostassa

Cargando
No hay anuncios

Verdures

400 g Raves

Cargando
No hay anuncios

400 g Coliflor

(Opcional: altres verdures de temporada)

Cargando
No hay anuncios

Estris

Pots de vidre, que prèviament cal haver esterilitzat amb aigua bullent, a 100 º.

Cargando
No hay anuncios

Preparació

Aboqueu en una cassola per anar al foc el vi blanc, el vinagre de sidra, l’anís estrellat, les llavors de mostassa, el sucre i la sal. Bulliu-ho tot junt durant un minut. Després fora del foc, deixeu que es refredi, i aboqueu-ho en una gerra.

Cargando
No hay anuncios

En uns pots de vidre, esterilitzats, col·loqueu-hi els raves i els arbres de la coliflor, que haureu tallat prèviament. Als raves podeu deixar-los les cues verdes.

Ompliu cada un dels pots de vidre amb el líquid que heu desat a la gerra.

Tapeu ben bé els pots perquè quedin hermèticament tancats.

Haureu de deixar-los reposar durant 4 dies seguits en un lloc sec de la cuina.

Bon profit!