Teresa Carles és el nom de la cuinera pionera a Catalunya en restaurants vegetarians. El Flax&Kale és un dels últims restaurants que ha obert amb una proposta flexible, perquè incorpora el peix blau i l’oferta de vegetals de mil i un tipus, sempre cuinats amb elaboracions saboroses i innovadores.
Ingredients per a 6 racions
Per a la copa de xia:
750 ml de llet d’ametlles
300 ml de llet de coco
75 g de xia
125 g de sucre de coco
Vainilla
Barregeu tots els ingredients i deixeu-los reposar unes vuit hores a la nevera.
Passades les 8 hores, remeneu-ho i aboqueu-ho a la copa. Serà el moment de posar-hi per sobre fruita fresca, com ara maduixes, aranyons, gerds, móres, plàtan. I també fruita seca: nous de macadàmia, nous de califòrnia.
Per decorar la copa, poseu-hi trossos de cacau, flors comestibles i llavors de cànem.
Apunt nutricional: És un complement per digerir bé el menjar i aprofitar al 100% tots els antioxidants que ens aporta la fruita fresca i la fruita seca.