Receptes 10/06/2021

“Posem-li pebrots al càncer”: la proposta solidària de Condis Supermercats

Entre divendres i dissabte es posaran a la venda 66.000 paquets amb un pebrot verd i un de vermell per 1,50 euros

2 min
Coca de recapte amb pebrots

Condis Supermercats posarà a la venda 66.000 paquets amb dos pebrots, un de vermell i un de verd, els dies 11 i 12 de juny dins de la 7a edició de la campanya “Posem-li pebrots al càncer”, que impulsa amb la Federació Catalana d’Entitats Contra el Càncer. “Destinarem tota la recaptació, íntegrament, als programes de suport i d’atenció als malalts de càncer i les seves famílies”, explica Xavier Pérez, director de màrqueting i comunicació de Condis Supermercats. Els dos pebrots es vendran a 1,50 euros, i es podran adquirir en 620 supermercats.

En aquesta edició, el cantant Pep Sala, juntament amb Salva Aumedes, ha preparat una banda sonora, que porta per títol Saludant els àngels, amb la qual ha tornat als escenaris. “La música és un mitjà meravellós per donar veu a històries que mereixen que les expliquem i que s’han d’escoltar, com la que relata la cançó que hem creat per a aquesta campanya", ha explicat Pep Sala. 

Condis Supermercats també col·labora amb altres campanyes solidàries al llarg de l’any, com la que organitza a l'octubre amb els pallassos Pallapupes sota el lema “La ceba que fa riure”.

Què podem cuinar amb pebrots?

1.

Truita al buit farcida de pebrots i carbassó

Truita al buit farcida de pebrots i carbassó

2.

Capipota amb samfaina

Capipota amb samfaina

3.

Amanida d'escalivada

Amanida d'escalivada

4.

Coca de recapte

Coca de recapte

5.

Crema freda de verdures escalivades

Crema freda de verdures escalivades
stats