Mengem 07/11/2020

Com es fan les torrades de Santa Teresa? Recepta del cuiner Salvador Brugués

El xef ens revela com fer a casa unes postres clàssiques fregides

Trinitat Gilbert Martínez
1 min
Com es fan les torrades de Santa Teresa? Recepta del cuiner Salvador Brugués

El cuiner Salvador Brugués, conegut per la direcció de cursos de cuina en baixa temperatura, explica com preparar a casa torrades de Santa Teresa, una recepta ideal per reutilitzar sobrants de pa.

Torrades de Santa Teresa amb gelat

Ingredients per a tres persones

Tres llesques de pa sec

100 g de sucre blanc

5 g de canyella molta

Sucre morè

Llet

50 g de farina blanca

1 ou batut

1 pell de llimona (per ratllar-la)

Oli d’oliva

Gelat de vainilla (o del gust que preferiu)

Elaboració

  • Col·loqueu en un bol el sucre blanc la canyella molta i el sucre morè, i barregeu-ho. Reserveu-ho.
  • En un plat pla, col·loqueu-hi tres llesques de pa sec i remulleu-les amb llet. Espremeu-les per extreure’n l’excés de llet.
  • Arrebosseu-les amb farina blanca i després amb ou batut, i tot seguit poseu-les a la paella amb l’oli d’oliva calent.
  • Fregiu-les-hi bé, vigilant que no es cremin.
  • Traieu-les de la paella, arrebosseu-les amb sucre i ratlleu-hi per sobre una mica de pell de llimona.
  • Poseu enmig de la torrada de Santa Teresa una bola de gelat. I ja estarà.

Bon profit.

stats