Com es fan les torrades de Santa Teresa? Recepta del cuiner Salvador Brugués
El xef ens revela com fer a casa unes postres clàssiques fregides
07/11/2020
1 min
El cuiner Salvador Brugués, conegut per la direcció de cursos de cuina en baixa temperatura, explica com preparar a casa torrades de Santa Teresa, una recepta ideal per reutilitzar sobrants de pa.
Torrades de Santa Teresa amb gelat
Ingredients per a tres persones
Tres llesques de pa sec
100 g de sucre blanc
5 g de canyella molta
Sucre morè
Llet
50 g de farina blanca
1 ou batut
1 pell de llimona (per ratllar-la)
Oli d’oliva
Gelat de vainilla (o del gust que preferiu)
Elaboració
- Col·loqueu en un bol el sucre blanc la canyella molta i el sucre morè, i barregeu-ho. Reserveu-ho.
- En un plat pla, col·loqueu-hi tres llesques de pa sec i remulleu-les amb llet. Espremeu-les per extreure’n l’excés de llet.
- Arrebosseu-les amb farina blanca i després amb ou batut, i tot seguit poseu-les a la paella amb l’oli d’oliva calent.
- Fregiu-les-hi bé, vigilant que no es cremin.
- Traieu-les de la paella, arrebosseu-les amb sucre i ratlleu-hi per sobre una mica de pell de llimona.
- Poseu enmig de la torrada de Santa Teresa una bola de gelat. I ja estarà.
Bon profit.