BARCELONALa Cuina d'en Garriga, amb restaurants als carrers Consell de Cent i Enric Granados de Barcelona, aposta pels productes de proximitat cuinats amb les receptes més saboroses.
Per a 6 persones (una ració de 150 grams)
1 kg de pèsols extrafins
80 g de tahina
1 gra d’all picat
Menta
Suc de llima amb pell
130 ml d’oli d’oliva verge extra
Sal
Pebre negre
Guarniment
Brots de pèsols
Avellanes torrades de Reus
Oli d’oliva verge extra
Branquetes d’api (o altres verdures que vulgueu)
Torrades
Preparació
Aboqueu en un bol els pèsols juntament amb la tahina, el gra d’all, el suc de llima, una mica de pell de la llima ratllada, les fulles de menta, el raig d’oli d’oliva, un pensament de sal i pebre negre acabat de moldre.
Tot seguit tritureu-ho amb l’ajut d’una batedora elèctrica fins que n’obtingueu una textura compacta.
Per acabar, emplateu i guarniu l’hummus amb brots de pèsols, avellanes torrades de Reus, un raig d’oli d’oliva verge extra i unes torrades.
Bon profit!