Receptes12/10/2019

Hummus de pèsols

T. Gilbert / M. Moliné / A. Marín
i T. Gilbert / M. Moliné / A. Marín

BARCELONALa Cuina d'en Garriga, amb restaurants als carrers Consell de Cent i Enric Granados de Barcelona, aposta pels productes de proximitat cuinats amb les receptes més saboroses.

Per a 6 persones (una ració de 150 grams)

1 kg de pèsols extrafins

Cargando
No hay anuncios

80 g de tahina

1 gra d’all picat

Cargando
No hay anuncios

Menta

Suc de llima amb pell

Cargando
No hay anuncios

130 ml d’oli d’oliva verge extra

Sal

Cargando
No hay anuncios

Pebre negre

Guarniment

Cargando
No hay anuncios

Brots de pèsols

Avellanes torrades de Reus

Cargando
No hay anuncios

Oli d’oliva verge extra

Branquetes d’api (o altres verdures que vulgueu)

Cargando
No hay anuncios

Torrades

Preparació

Aboqueu en un bol els pèsols juntament amb la tahina, el gra d’all, el suc de llima, una mica de pell de la llima ratllada, les fulles de menta, el raig d’oli d’oliva, un pensament de sal i pebre negre acabat de moldre.

Cargando
No hay anuncios

Tot seguit tritureu-ho amb l’ajut d’una batedora elèctrica fins que n’obtingueu una textura compacta.

Per acabar, emplateu i guarniu l’hummus amb brots de pèsols, avellanes torrades de Reus, un raig d’oli d’oliva verge extra i unes torrades.

Bon profit!