Receptes 04/11/2020

El gaspatxo, la lasanya i el pastís de la Pedroche, els plats del cuiner Dabiz Muñoz que es van esgotar en un dia

El restaurant virtual, de nom Goxo, funciona a través de l'apli Glovo fins al 30 de novembre

Trinitat Gilbert Martínez
2 min
El gaspatxo, la lasanya i el pastís de la Pedroche, els plats del cuiner Dabid Muñoz que es van esgotar en un dia

El gaspatxo de tomàquets verds (a la foto de dalt), la lasanya i el pastís de formatge de la Pedroche (en referència al nom de la parella del cuiner, la presentadora Cristina Pedroche) són alguns dels plats que el tres estrelles Michelin Dabiz Muñoz va vendre ahir a Barcelona a través de la plataforma Glovo i que "es van esgotar en menys de dues hores i per a tota la setmana", diuen des de l'organització de l'empresa d'enviament de menjar a domicili. El preu de dos plats i postres és de 60 €.

El pastís de formatge de la Pedroche, un dels plats del cuiner de tres estrelles Michelin de Madrid

El restaurant virtual que el xef ha obert a Barcelona porta per nom Goxo, i estarà en funcionament fins al 30 de novembre a través de l'apli de Glovo, a l'apartat Goxo. En el compte d'Instagram que el cuiner ha obert sobre Goxo hi explica el perquè de la iniciativa i dels plats, que també inclouen suggeriments com l'escudella Hong Kong-Madrid, els tacos de costelles fumades o els tacosnoodles. "La situació del sector és molt complicada, però gràcies a la col·laboració que he iniciat amb Glovo he atès els clients durant aquests mesos", diu.

La lasanya Mumbai, un altre plat del cuiner de Madrid que ven a través de l'app Glovo

En paraules del cofundador de Glovo Oscar Pierre, "Goxo és l'essència del nou servei d'enviament de menjar a casa". Si fa uns anys es pensava en una pizza, ara es pot comptar amb "creacions gastronòmiques de primer nivell", diu.

El cuiner de Madrid Dabiz Muñoz/GLOVO

Els cuiners del restaurant Disfrutar de Barcelona han aprovat la iniciativa del cuiner a través d'Instagram, on han difós una fotografia menjant alguns dels plats. De fet, el Disfrutar també és un dels restaurants d'estrella Michelin que envia els seus plats a casa, i també aperitius o còctels; és més, han posat en marxa una botiga online en què venen vaixella, maquinària, begudes, conserves, preparats i fins i tot vestuari.

Els cuiners Oriol Castro i Eduard Xatruch han difós per Instagram que han tastat el menú del cuiner Dabiz Muñoz/Disfrutar
stats