Mengem 13/11/2020

Quatre tapes amb dues Estrella Damm, a partir de 27 €. La proposta per anar de tapes des de casa

Fins al 6 de desembre, 20 establiments de Barcelona envien a casa tapes amb cerveses Damm per 27 €

Trinitat Gilbert Martínez
2 min
De tapes, des de casa

Anar de tapes des de casa és la proposta que ha organitzat Estrella Damm amb vint establiments de Barcelona fins al 6 de desembre. La proposta gastronòmica consisteix en 4 o 5 tapes, maridades amb dues cerveses, que costen a partir de 27 €, i tant funciona per rebre-ho a domicili com es pot recollir a l'establiment.

El restaurant El Chigre aposta per un arròs negre, musclos, entre d'altres/DAMM

Un dels restaurants participants és El Filete Ruso, que prepara una bomba de la Barceloneta amb carn ecològica; un bistec tàrtar amb carn ecològica, procedent del Salt del Colom, del Berguedà, i un ou de Calaf; tires de pollastre ecològiques, del producte del Torre de l'Erbull amb salsa mostassa, i, per acabar, les clàssiques braves del Filete Ruso. "Tot ajuda perquè tirem endavant, però tot va molt a poc a poc", diu el propietari, Claudio Hoyo, que especifica que en el seu cas les tapes amb les dues Estrella Damm costen 35 €.

Per a Claudio Hoyos, la proposta creu que funcionarà especialment els caps de setmana. "De fet, els dissabtes és el dia que més treballem també amb els nostres plats de la carta des que vam començar aquest últim confinament".

Establiments participants

Arume Granja Petitbo

Aspic La Mundana

Bistrot Levante La Tere Gastro Bar

Bronzo Bar e Cucina Loló Més que Vins

Casa de Tapas Cañota Passeig

El Chigre 1769 Restaurantes Hofmann

El Filete Ruso Ventuno

El Nacional Barcelona Via Granados

Els Pinxus Viana

Entrepanes Díaz Xanc i Meli

stats