Com es fa el llom de conill amb ceba i xocolata? Recepta del cuiner Vicent Guimerà de L'Antic Molí d'Ulldecona
El xef Vicent Guimerà explica com preparar a casa una recepta tradicional amb xocolata

El cuiner Vicent Guimerà, del restaurant L'Antic Molí, d'Ulldecona, amb una estrella Michelin, revela com preparar aquesta recepta tradicional, que es fa amb xocolata a la pedra Creo.
Llom de conill amb ceba i xocolata Creo
Ingredients per a 2 persones
2 lloms de conill desossats
Ceba sofregida (amb xampinyons, com a opció)
Ratlladura de xocolata
Fulles de menta
Mantega
Oli d’oliva
Alls
Sal
Fons de conill (amb els ossos del conill rostit i verdures)
Elaboració
Comenceu sofregint la ceba en una paella amb oli d’oliva. Si teniu xampinyons, també els hi podeu afegir. Al sofregit, poseu-hi també una mica del fons de conill.
En una altra paella antiadherent poseu-hi unes gotes d’oli d’oliva. Tot seguit, poseu-hi unes puntes de mantega perquè s’hi desfaci, uns grans d’all i a continuació els lloms del conill perquè s’hi enrosseixin. Saleu-los.
Al sofregit afegiu-hi una cullerada de xocolata a la pedra triturada.
Mentrestant, aneu preparant la menta, que servirà de guarniment del plat.
Quan el conill ja estigui, poseu-lo al plat. Reserveu-lo.
A la paella en què heu cuit el conill, tireu-hi el fons de conill, i deixeu-ho reduir a foc mitjà.
Aneu tallant a rodanxes els lloms del conill.
A l’hora d’emplatar, poseu al fons del plat una mica del fons de conill reduït. Al damunt dels lloms de conill tendre tallats, una mica de sal, unes gotes d’oli d’oliva, i acabeu-lo posant per sobre el sofregit de ceba amb la xocolata. Poseu-hi la fulla de menta enmig.
Bon profit!