Nadal
Mengem 16/12/2022

La Cervesa de Nadal de Damm fa 10 anys que acompanya els canelons

És d'edició limitada i està pensada per compartir amb amics i família durant les festes

ARA
2 min
Caixa de la cervesa de Nadal del 2022.

A mitjans dels anys 50, els mestres cervesers de Damm van començar a celebrar l'arribada de les festes nadalenques amb l'elaboració d'una cervesa especial. Un regal per a col·laboradors, familiars i amics que, amb el temps, va acabar convertint-se en tot un emblema d'aquestes dates. És per això que el 2013 la companyia va recuperar aquesta tradició tan esperada i va llançar la Cervesa de Nadal de Damm, amb l'objectiu de posar-la a l'abast de tot el món. Aquest any la Cervesa de Nadal de Damm celebra el seu desè aniversari amb el llançament de l'edició limitada 2022. La nova edició presenta el mateix sabor de sempre i un packaging renovat, més elegant, al qual se li ha incorporat un segell especial per commemorar el seu aniversari.

Una cervesa per maridar

Elaborada amb un 100% d'ingredients naturals, la Cervesa de Nadal de Damm s'ha concebut per maridar amb una gastronomia més elaborada, pròpia de Nadal, com un confit d'ànec amb poma –que casa perfectament amb les notes afruitades de la cervesa– o uns canelons tradicionals de tres carns. Gràcies al punt de frescor que li aporta el llúpol, la Cervesa de Nadal també marida a la perfecció amb peixos i mariscos, com un rap allagostat o unes petxines de pelegrí farcides i gratinades amb beixamel de gambes. Es tracta d'una cervesa plena de sabor, ideal per regalar. La nova edició es pot trobar a la botiga en línia de Damm, així com en supermercats i restaurants.

Ampolla de la Cervesa de Nadal del 2022.

Notes de tast

La cervesa té un color roure de reflexos ataronjats. És densa i brillant, amb una capa cromàtica torrada. L’escuma és compacta i presenta bombolles fines i veloces. L’aroma és de gran intensitat i complexitat. Les primeres notes olfactòries són afruitades, com el préssec madur i la poma, i també ataronjades, que doten el nas de frescor. Presenta un nas net en el qual al final persisteix la sensació de pa torrat. L’entrada en boca és àmplia, amb caràcter. Voluminosa i cremosa. L’amargor del llúpol regala una intensa sensació refrescant.

  • Es recomana consumir-la entre 5 ºC i 7 ºC.
  • Ingredients: aigua, malt d’ordi, arròs i llúpol.
  • Contingut alcohòlic: 6,5% vol.
  • Tipus de cervesa: strong lager.
stats