TRINITAT GILBERT MARTÍNEZ
Barcelona

El xocolater Sergio Gil, de Cacao Sampaka, revela com preparar a casa un 'brownie' (fàcil)

Us proposem una manera senzilla de preparar unes postres clàssiques amb xocolata

El xocolater Sergio Gil, de Cacao Sampaka, revela com preparar a casa un 'brownie' (fàcil) Zoom

El xocolater Sergio Gil, de Cacao Sampaka, proposa preparar a casa un brownie a partir d'una recepta senzilla. Us hi animeu?

Ingredients

Per a 4 persones

55 g farina

2 ous (de mida mitjana)

148 g de sucre morè

123 g de mantega

68 g de cobertura de xocolata negra (del 70% de cacau)

6 grams de cacau en pols natural

1 g de sal

Opcional

Avellanes

Nous

Nous de macadàmia

Maduixes

Plàtans

Gotes de xocolata

 

El brownie pot portar nous o altres opcions en el seu interior/CACAO SAMPAKA Zoom

El brownie pot portar nous o altres opcions en el seu interior/CACAO SAMPAKA

Elaboració

  1. Per començar, barregeu la mantega amb el sucre morè.
  2. Un cop ben barrejats, afegiu-hi la cobertura de xocolata, prèviament fosa.
  3. Després, aneu-hi afegint els ous a intervals, a poc a poc.
  4. Per continuar, incorporeu-hi la farina i el cacau en pols, prèviament passats per un colador xinès i, per tant, tamisats.
  5. Com a opcions segons cada gust, podeu afegir-hi nous, avellanes o nous de macadàmia trossejades. O també maduixes i plàtans. L'opció preferida del xocolater són gotes de xocolata.
  6. Aboqueu-ho en un motlle, i coeu-ho al forn a 170º durant 20 minuts, aproximadament.
  7. El motlle recomanat pot ser de 15 cm per 15 cm o bé de 20 cm per 20 cm. També hi va bé un motlle rodó (de 15 o 17 cm). Si trieu el motlle de 15 per 15, vigileu a deixar-lo una mica més de temps dins del forn, perquè el pastís quedarà més gros.