

Ha fet cinc anys i durant aquest quinquenni l'establiment d'avui ha aconseguit dues proeses: construir un bon restaurant i mantenir el nivell durant tot aquest temps. Es tracta del Maleducat, ubicat al carrer Manso de Barcelona, al barri de Sant Antoni. El concepte sempre ha estat el mateix. La carta es divideix entre petits mossos individuals per picar i després un conjunt de plats calents que estan pensats per a ser compartits.
Excel·leixen en producte i en la cuina. És cèlebre el brioix d'steak tàrtar, cansalada i rovell d'ou o el rotllet cruixent de rostit a la catalana amb prunes i pinyons. Pel que fa als plats més contundents, també val la pena destacar la rajada amb suc d'ibèrics, xirivia i all negre; els tendons de vedella, lluç de palangre fregit, vinagre de calamansi i piparres; o bé els lletons de vedella rostits amb parmentier, mostassa, bimi a l'allet i bolets de temporada. Plats suculents per a sucar-hi pa. La cuina que fan és catalana passada pel sedàs del segle XXI. És cuina tradicional amb l'ímpetu dels tres amics que es van enrolar en aquesta aventura que els ha anat tan bé.
Que els ha anat bé ho sabem del cert perquè a banda del fet que la sala és sempre plena, s'han embolicat amb una segona aventura: es diu Casa Fiero i ben aviat en parlarem en aquest diari. Tornant al Maleducat, afegir que la carta de còctels és molt interessant i que el servei és també una joia. No es pot dir de tot arreu.