Novetat

La Gis planxa entrepans atrevits a molt bon preu a Barcelona

A la plaça Molina, el restaurant Els Planxats de la Gis proposa menjar 'vitello tonnato' o tripes embolcallats de pa de coca elaborat pel forner Daniel Jordà

El planxat de vitello tonnato, una de les propostes del restaurant Els planxats de la Gis
2 min

BarcelonaEls Planxats de la Gis és la història de la reconversió professional de Gisela Casas, que fins als cinquanta anys s'havia dedicat a la comunicació, i que va decidir deixar-ho tot per dedicar-se a la seva passió, la cuina. Amb una formació feta, va obrir el març passat l'establiment situat a la plaça Molina de Barcelona, on es poden menjar entrepans creatius i molt bons per deu euros.

Inscriu-te a la newsletter Mengem Inscriu-t’hi
Inscriu-t’hi

D'entrepans en trobareu per a tots els gustos: d'ous a la benedictina; secret ibèric amb formatge scamorza fumat, ceba caramel·litzada i mostassa de cervesa; sobrassada amb formatge de Maó i mel; vitello tonnato (una de les grans recomanacions), i la llista continua amb dos més que potser són per als més atrevits. De fet, un dels dos ja porta aquest mateix nom, l’Atrevit, i està farcit de tripes, maionesa de la seva pròpia salsa, un toc picant i piparres. El segon és la Carbonara, fet amb guanciale, formatge parmesà i la salsa carbonara que elabora la Gis, amb rovell d'ou i formatge pecorino. I encara un de tercer, el de rostes cruixents, amb sal i pebre, que porta per nom el Castís. Aquells que vulgueu menjar entrepans clàssics hi trobareu altres opcions, com el biquini, a l'estil Planxats, que és amb pernil cuit Duroc, mantega fumada i formatge Urgèlia (DOP Alt Urgell), a més dels tradicionals d'embotits, de proximitat.

La carta, tant la de paper com l'escrita a la pissarra, la trobareu en català. I la recomanació final és tastar-hi les postres, elaborades per la Gis, entre les quals trobareu el planxat de xocolata, oli i sal. I l'apunt final: a Els Planxats de la Gis tant s'hi pot esmorzar com dinar i sopar. Els croissants de l'esmorzar són de la pastisseria Canal, als quals la Gis dona el seu toc personal.

stats