Casa Pepi: el teu lloc de platets 'vintage' del Clot


Amb el meu grup d'amigues aquest lloc és un restaurant de consens que quan hi anem triomfa: és el Casa Pepi i es troba al barri del Clot de Barcelona. Sempre en sortim contentes gràcies a la seva bona cuina, que és vintage però feta des de la modernor, i al seu personal atent, que s'assegura que a la meva amiga Eva no li falti la cervesa fresca. La seva estètica actual i retro alhora és un equilibri que claven els seus propietaris, el Grup Amiks, i que també trobem a un altre restaurant d'èxit que tenen, el Bar Pimentel, al barri del Born de Barcelona.
Però si el Pimentel crida l'atenció dels turistes, que el retraten sense parar, el Casa Pepi passa més desapercebut perquè es troba en una zona molt transitada però zero turística. Els seus plats, com els ous farcits de tonyina, el flamenquí, les truites obertes, la bomba de la Barceloneta –en la qual posen pinyons– o les favetes amb ou poché i rostes són platets que van sortint de la cuina i que fan les delícies del seu públic habitual. També estan molt orgullosos del seu fetge de peix caramel·litzat amb poma. A més, tenen una bona oferta de vins naturals o de mínima intervenció.
El local es troba en un carrer de vianants (Sèquia Comtal, número 7) i disposa d'una agradable terrassa. I si no, a dins del local sempre s'hi està molt a gust. Cal tenir en compte, i quan es va en grup aquest element sempre s'ha de sospesar perquè cadascú té l'economia que té, que els preus són molt ajustats i sopes bé sense pagar una morterada.