Veganes09/11/2019

Com es fa el guacamole?

T. Gilbert / A. Om / A. Marín
i T. Gilbert / A. Om / A. Marín

BARCELONAEl restaurant Eggs de Barcelona, assessorat pel cuiner Paco Pérez, proposa una carta en què l’ou és el protagonista juntament amb el peix, la carn i els plats per compartir.

Cargando
No hay anuncios

Ingredients (per a 1 persona)

1 alvocat

Cargando
No hay anuncios

1/4 de llima

Oli d’alvocat

Cargando
No hay anuncios

Quicos (segons el vostre gust)

Pipes de carbassa (segons el vostre gust)

Cargando
No hay anuncios

Blat de moro liofilitzat (segons el vostre gust)

Sal en escames

Cargando
No hay anuncios

Fulles de coriandre (segons el vostre gust)

Preparació

Talleu per la meitat l’alvocat, traieu-ne el pinyol i, amb una cullera, extraieu-ne la polpa per abocar-la en un morter. Saleu-la.

Cargando
No hay anuncios

Tot seguit espremeu-hi un quart de llima. Poseu-hi un grapadet de quicos, de pipes de carbassa i grans de blat de moro liofilitzat, i aixafeu-ho tot amb la maça del morter. Torneu-hi a posar més quicos, pipes de carbassa i grans de blat de moro, a més d’unes fulles de coriandre i un rajolí d’oli d’alvocat. Reserveu-ho tot.

Prepareu en un plat els nachos amb què us menjareu el guacamole.

Cargando
No hay anuncios

Per acabar, amb l’ajuda d’un bufador de cuina cremeu dos quarts de llima per col·locar-los al damunt del guacamole. Així aportareu un toc fumat a la preparació.

Bon profit!