Receptes19/11/2020
Com es fa la truita de farina i marduix? La recepta del cuiner Salvador Brugués
Us proposem que elaboreu a casa un plat senzill i ben saborós
El cuiner Salvador Brugués explica com es fa la truita de farina i marduix, una recepta senzilla que va aprendre de la seva mare, que la preparava per a les netes.
Truita de farina i marduix
Ingredients per a una una truita
Cargando
No hay anuncios
2 ous
1 cullerada sopera de farina
Cargando
No hay anuncios
Marduix
Oli d’oliva
Cargando
No hay anuncios
Sal
Cargando
No hay anuncios
Elaboració
- Comenceu picant el marduix ben fi.
- Tot seguit, deixateu l’ou en un bol amb una forquilla.
- Incorporeu-hi la farina (si en volguéssiu fer més, penseu que la quantitat de farina és una cullerada per persona), el marduix i una miqueta de sal.
- Un cop fet, a la paella, calenta, amb un raig d’oli d’oliva, aboqueu-hi l’ou deixat amb la farina, el marduix i la sal, i aneu-ho removent tot fins a aconseguir que es cogui. És important que ho aneu movent perquè evitareu que es faci una capa seca a la part de baix.
- Cargoleu la truita i coeu-la per l’altra banda.
- I ja estarà.
Cargando
No hay anuncios
Bon profit!