Receptes19/11/2020

Com es fa la truita de farina i marduix? La recepta del cuiner Salvador Brugués

Us proposem que elaboreu a casa un plat senzill i ben saborós

Trinitat Gilbert Martínez
i Trinitat Gilbert Martínez

El cuiner Salvador Brugués explica com es fa la truita de farina i marduix, una recepta senzilla que va aprendre de la seva mare, que la preparava per a les netes.

Truita de farina i marduix

Ingredients per a una una truita

Cargando
No hay anuncios

2 ous

1 cullerada sopera de farina

Cargando
No hay anuncios

Marduix

Oli d’oliva

Cargando
No hay anuncios

Sal

Cargando
No hay anuncios

Elaboració

  • Comenceu picant el marduix ben fi.
  • Tot seguit, deixateu l’ou en un bol amb una forquilla.
  • Incorporeu-hi la farina (si en volguéssiu fer més, penseu que la quantitat de farina és una cullerada per persona), el marduix i una miqueta de sal.
  • Un cop fet, a la paella, calenta, amb un raig d’oli d’oliva, aboqueu-hi l’ou deixat amb la farina, el marduix i la sal, i aneu-ho removent tot fins a aconseguir que es cogui. És important que ho aneu movent perquè evitareu que es faci una capa seca a la part de baix.
  • Cargoleu la truita i coeu-la per l’altra banda.
  • I ja estarà.
Cargando
No hay anuncios

Bon profit!