Receptes28/04/2021

Què toca menjar a la primavera? 10 receptes per cuinar plats salats i dolços

Us proposem que cuineu amb faves, pèsols, mongeta tendra, maduixes, espàrrecs i espinacs

1.

Faves i pèsols a la catalana

2.

Faves ofegades

Cargando
No hay anuncios

3.

Mongeta tendra, patata i rossinyols

Cargando
No hay anuncios

4.

Pastís de mascarpone amb maduixes

Cargando
No hay anuncios

5.

Tiramisú de maduixots

Cargando
No hay anuncios

6.

Caneló d'espinacs amb panses i pinyons

Cargando
No hay anuncios

7.

Remenat de carxofes, espàrrecs i alls tendres

Cargando
No hay anuncios

8.

Cuixes de pollastre marinat amb espàrrecs

Cargando
No hay anuncios

9.

Pèsols amb ous

Cargando
No hay anuncios

10.

Arròs amb pèsols i carxofes