MENGEM
Receptes08/07/2017

Coca amb escalivats i sorell marinat

T.gilbert / A.om / M.masdeu
i T.gilbert / A.om / M.masdeu

BARCELONAEl cuiner Àlvar Ayuso és el propietari i cuiner del restaurant Alvart, al carrer Aribau de Barcelona. Ayuso va rebre aquest febrer el Premi Nacional de Gastronomia 2016 com a jove revelació. La seva cuina es basa en el producte de proximitat.

Ingredients per a 1 persona:

1 massa de pasta de full (de 100 g)

Cargando
No hay anuncios

1 sorell

1 pebrot vermell

Cargando
No hay anuncios

1 ceba

1 albergínia

Cargando
No hay anuncios

Sal grossa

Oli

Cargando
No hay anuncios

Pebre negre

Sal marina

Cargando
No hay anuncios

Punxeu amb un ganivet la massa i poseu-la al forn entre les dues safates del forn. Hi ha d'estar 25 minuts a 180º.

Cargando
No hay anuncios

Escaliveu el pebrot, la ceba i l'albergínia. Si teniu fogons de gas, podeu escalivar-los al damunt. Si no, poseu-los al forn.

Filetegeu el sorell, desespineu-lo i saleu-lo amb sal marina. Hi ha d'estar, amb la sal marina, durant 20 minuts.

Cargando
No hay anuncios

Un cop escalivades, talleu la ceba i l'albergínia. Retireu la part de les llavors de l'albergínia, perquè podria resultar picant. Per acabar, talleu a tires el pebrot vermell, prèviament escalivat.

Fiqueu les hortalisses escalivades i tallades dins d'un bol. Barregeu-les bé amb oli, sal i pebre negre.

Cargando
No hay anuncios

Munteu el plat. A sobre de la base de la coca de pasta de full poseu-hi les hortalisses, que ja teníeu barrejades. Després el peix, marinat a la sal prèviament. I l'última capa, la ceba.

Bon profit!