Receptes23/09/2021
Brownie de xocolata o com fer a casa el 'delirium tremens' de la cuinera Ada Parellada
La cuinera Ada Parellada, del restaurant Semproniana, explica la manera de preparar a casa el clàssic brownie, que ella anomena delirium tremens.
Cargando
No hay anuncios
Per al brownie
- 2 ous
- 200 g de sucre
- 200 g de xocolata
- 150 g mantega
- 100 g de farina
- Un pessic de llevat en pols
Cargando
No hay anuncios
Elaboració
- Bateu els ous juntament amb el sucre. Tot seguit, foneu la xocolata amb la mantega en una olla al foc, i afegiu-ho a la barreja anterior. Aboqueu-ho a poc a poc.
- Tamiseu la farina i el llevat amb l’ajut d’un colador i que caigui al recipient on teniu la resta d’ingredients.
- Emmotlleu-ho i cogueu-ho durant vint minuts a 180 graus.
Cargando
No hay anuncios
Per a la trufa
- 200 g de xocolata negra
- 200 ml de nata
Cargando
No hay anuncios
Per a la decoració final
- Xocolata fosa
- Oli d’oliva extra verge
- Cristalls de sal
Cargando
No hay anuncios
Elaboració
- Foneu la xocolata i la nata en una olla al foc. Integreu bé els dos ingredients amb una espàtula i tot seguit emulsioneu-ho amb unes barnilles.
- Un cop aconseguida l'emulsió, poseu-la en una mànega pastissera i deixeu-la refredar a la nevera fins que agafi consistència.
- Passats els vint minuts de cocció del brownie, traieu-lo del forn i deixeu-lo refredar, perquè si no seria impossible de tallar.
- Talleu-lo a daus. En un plat pla, poseu-hi xocolata fosa a la base, a sobre els daus del brownie i per damunt la trufa. Ara només hi faltarà una mica d’oli d’oliva extra verge i uns cristalls de sal.
Cargando
No hay anuncios