Receptes17/04/2020
Com fer maires arrebossades amb pa amb tomàquet? Recepta del cuiner Valentí Mongay
El xef del restaurant La Salseta de Sitges proposa cuinar peix amb una recepta tradicional
El cuiner del restaurant La Salseta de Sitges, Valentí Mongay, proposa fer maires arrebossades amb pa amb tomàquet, tal com ell mateix les prepara a casa.
Maires arrebossades amb pa amb tomàquet
Cargando
No hay anuncios
Ingredients
Per a 4 persones
Cargando
No hay anuncios
8 maires
1 ou
Cargando
No hay anuncios
100 g de farina
4 llesques de pa de pagès
Cargando
No hay anuncios
Tomàquet de penjar
Oli d’oliva verge extra
Cargando
No hay anuncios
Sal
Elaboració
Cargando
No hay anuncios
- Filetegeu les maires i saleu-les.
- Després passeu-les per farina, després per ou batut, que quedin ben amarades a banda i banda.
- Reserveu-les en un plat.
- En una paella amb oli d’oliva calent aneu fregint cada un dels filets. Tombeu-los perquè es fregeixin bé per les dues bandes.
- A mesura que es vagin fregint, aneu-los col·locant en un plat amb un paper de cuina a sota, i quan estiguin tots poseu-ne un altre a sobre, perquè absorbeixi l’excés d’oli.
- Per acabar, col·loqueu els filets damunt d’una llesca de pa, untada prèviament amb tomàquet, oli i sal.
Bon profit!