Receptes17/04/2020

Com fer maires arrebossades amb pa amb tomàquet? Recepta del cuiner Valentí Mongay

El xef del restaurant La Salseta de Sitges proposa cuinar peix amb una recepta tradicional

Trinitat Gilbert Martínez
i Trinitat Gilbert Martínez

El cuiner del restaurant La Salseta de Sitges, Valentí Mongay, proposa fer maires arrebossades amb pa amb tomàquet, tal com ell mateix les prepara a casa.

Maires arrebossades amb pa amb tomàquet

Cargando
No hay anuncios

Ingredients

Per a 4 persones

Cargando
No hay anuncios

8 maires

1 ou

Cargando
No hay anuncios

100 g de farina

4 llesques de pa de pagès

Cargando
No hay anuncios

Tomàquet de penjar

Oli d’oliva verge extra

Cargando
No hay anuncios

Sal

Elaboració

Cargando
No hay anuncios
  • Filetegeu les maires i saleu-les.
  • Després passeu-les per farina, després per ou batut, que quedin ben amarades a banda i banda.
  • Reserveu-les en un plat.
  • En una paella amb oli d’oliva calent aneu fregint cada un dels filets. Tombeu-los perquè es fregeixin bé per les dues bandes.
  • A mesura que es vagin fregint, aneu-los col·locant en un plat amb un paper de cuina a sota, i quan estiguin tots poseu-ne un altre a sobre, perquè absorbeixi l’excés d’oli.
  • Per acabar, col·loqueu els filets damunt d’una llesca de pa, untada prèviament amb tomàquet, oli i sal.

Bon profit!