Receptes17/10/2020

Com es fan els farcells d'albergínia amb formatge de cabra i branques de romaní? Recepta del cuiner Salvador Brugués

El cuiner Salvador Brugués revela com fer la preparació a casa de manera senzilla

Trinitat Gilbert Martínez
i Trinitat Gilbert Martínez

Albergínies farcides amb formatge de cabra i oli de romaní

Ingredients per a 4 persones

  • 1 albergínia
  • 100 g de formatge de cabra
  • Branques de romaní
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre negre
Cargando
No hay anuncios

Elaboració

  1. Comenceu amb el romaní. Quedeu-vos-en amb les branques, rebutgeu-ne el tronxo, i tot seguit talleu-les amb l’ajut d’un ganivet.
  2. En un bol on haureu col·locat prèviament oli d’oliva, tireu-hi les branques esmicolades de romaní. Poseu-hi també un pensament de sal i de pebre negre molt.
  3. Agafeu ara l’albergínia. Retireu-ne el peduncle verd, i feu-ne un tall longitudinal en un costat. I tot seguit aneu-ne fent talls per fer-ne làmines allargades.
  4. Un cop tallades, saleu cada una de les làmines, una per una.
  5. Ara serà el moment de posar un fil d’oli d’oliva en una paella al foc.
  6. Mentre s’escalfa, talleu rodanxes del formatge de cabra. Reserveu-les.
  7. Quan l’oli ja sigui calent, agafeu les làmines d’albergínia. Espolseu-ne l’excés de sal, i poseu-les a la paella.
  8. Aneu fent aquest mateix procés fins que les tingueu fregides totes, banda per banda.
  9. Quan les albergínies estiguin daurades, retireu-les de la paella, i aneu-les col·locant en un plat.
  10. Enmig de cada làmina poseu-hi una rodanxa de formatge de cabra, i emboliqueu-lo. Aneu repetint aquesta operació amb totes les làmines que teniu fregides.
  11. Col·loqueu els farcells d’albergínia amb formatge de cabra en una plata i poseu-los al forn.
  12. Passats els minuts, ja els podreu servir en un plat amb unes branques senceres de romaní per sobre, i tirant-hi per sobre l'oli de romaní, sal i pebre que teníeu reservat.
Cargando
No hay anuncios

Bon profit!