BarcelonaEl Monvínic és un restaurant que aposta pels aliments de km 0 i ecològics, i és una referència al país pel seu celler, amb més de 3.000 vins de tot el món. El cuiner Guillem Oliva i el cap de cuina Hèctor Barbero broden una cuina de temporada que els sommeliers mariden amb els millors vins.
250 g de botifarra de pagès
75 g de pa
Cargando
No hay anuncios
75 g de llet
75 cl de nata
Cargando
No hay anuncios
1 ou
1 gra d'all
Cargando
No hay anuncios
Julivert
Sal i pebre
Cargando
No hay anuncios
Fulles de col
En un bol, remulleu el pa juntament amb la nata, la llet i l'ou.
Cargando
No hay anuncios
Afegiu-hi la botifarra, l'all, el julivert, la sal i el pebre. Amasseu-ho i feu-ne boles d'uns 200 grams, aproximadament.
Emboliqueu-les amb fulles de col i tanqueu-les bé.
Cargando
No hay anuncios
Poseu-les en una vaporadora durant 15 minuts.
Ja estarà a punt per servir. Bon profit!