Mascotes

L'última ocurrència: gelat per a gossos

A Barcelona, Sant Cugat i Palamós ja es pot comprar aquest dolç, que també és apte per al consum humà

ARA
1 min
Un gos menjant el 'Dog gelato'.

L'han batejat com a Dog Gelato i ja es pot comprar a Barcelona, Sant Cugat i Palamós. L'ocurrència és de la Gelateria Badiani, d'origen florentí i que fa un any que va aterrar a Catalunya. Defensen que hem de tractar els gossos com un més de la família i que per això han creat un gelat "per als nostres amics peluts i més fidels".

El gelat caní està fet a base de nata muntada, rovell d'ou, fibres vegetals, aigua, fructosa, llet sencera i llet en pols, totes dues baixes en lactosa. De fet, té un 96,65% menys de lactosa que qualsevol dels altres gelats que comercialitzen. El preu del gelat oscil·la entre els 3 euros que val una terrina petita i els 14 que val la caixa per emportar. El gelat és també apte per al consum humà, el que ells anomenen "human-friendly".

Gossos menjant gelat.
Un gos menjant gelat.

La Gelateria Badiani va néixer a Florència l'any 1932 i el 2015 va guanyar el premi al millor gelat d'Europa amb el gust creat que van anomenar Dolcevita. Arran d'aquest èxit van començar una expansió internacional que va començar per Londres i va continuar per Barcelona.

  • Barcelona, carrer de Rosselló, 232
  • Sant Cugat, plaça d’Octavià, 2
  • Palamós, carrer Major, 53
stats