Mengem 15/02/2020

El Celler de Can Roca ja té hotel propi a Girona, Casa Cacao

Amb obrador i botiga de xocolata, l'hotel està dirigit per Anna Payet, parella del cuiner Joan Roca

Trinitat Gilbert Martínez
1 min
El Celler de Can Roca ja té hotel propi a Girona, Casa Cacao

El Celler de Can Roca inaugura avui, 15 de febrer, l'Hotel Casa Cacao, a la plaça de Catalunya de Girona, on el pastisser Jordi Roca també tindrà obrador i botiga dedicada a la xocolata. "Fa molts anys que els clients ens demanaven de poder dormir en un hotel nostre", explicaven els germans Joan, Josep i Jordi Roca quan van començar a explicar el projecte.

Tant és així que Jordi Roca assegura que Casa Cacao l'han ideat perquè sigui "una prolongació de l'hospitalitat i el mètode de servir del mateix Celler de Can Roca", el qual ha sigut premiat en repetides ocasions justament per aquest valor, a més de la cuina.

La xocolata desfeta amb melindros, una de les postres de Casa Cacao/CASA CACAO

Per la seva banda, la directora de l'hotel, Anna Payet, parella del cuiner Joan Roca, comenta que l'hotel ocupa quatre plantes, està format per 15 habitacions, i que tant el mobiliari com el tèxtil l'han triat a artesans. Els esmorzars es prendran a la terrassa, a la planta superior de l'hotel, i s'hi podrà menjar la xocolata elaborada per Jordi Roca, entre altres "productes de proximitat", com assenyalen.

Una de les capses de bombons que es vendran a la xocolateria de l'hotel Casa Cacao/CASA CACAO

El pastisser Jordi Roca remarca que a l'obrador també voldrà fer pedagogia de la xocolata, per demostrar gustos i també per ensenyar com es parteix des del seu punt inicial.

stats