Els 10 articles de gastronomia més llegits del 2019
Us indiquem quines són les informacions que més interès han despertat en l'any que s'acaba

Les tres informacions que més interès han despertat entre els lectors del diari ARA són els arrossos, les dietes d'aprimament i el bufet més conegut de la ciutat de Narbona. De tots, la cuina de l'arròs, un dels plats més tècnics de la gastronomia i que més mestratge requereix per part del cuiner, ocupa la primera posició del rànquing.
La secció de gastronomia, el Mengem, té com a objectiu animar els lectors a cuinar a casa, un dels passos per aconseguir una dieta saludable. Si cuinem el que mengem, adquirim consciència també del que ingerim i de com de necessari és organitzar-se per cuidar-se. Al final, cuinar per a un mateix i per als altres és un acte d'amor, com sosté el cuiner Joan Roca, que afirma que a través del temps que dediquem a cuinar és com si escrivíssim cartes d'amor.
Sigui com sigui, us expliquem quins són les 10 articles de gastronomia més llegits de l'any que tot just s'acaba.