Trinitat Gilbert
Barcelona

24 terrasses de Barcelona per 9 €

Estrella Damm organitza Vespres Inedit's als hotels de la ciutat fins al 5 d'agost

Vespres Inedit's a la Casa Fuster Zoom

Dues tapes creatives es podran menjar maridades amb una cervesa Inedit, de 33 cl, en 24 terrasses d’hotels de Barcelona fins al 5 d’agost entre les 18 i les 21 h. "Són dos plats que es poden considerar com un primer i un segon, i per tant com un sopar d'estiu", afirma el cuiner Xavier Franco, del restaurant A Prop, situat dins l'Hotel Yurbban.

És la proposta que Estrella Damm torna a organitzar amb el nom de Vespres Inedit's, i que ofereix l’oportunitat de tastar, per exemple, una brandada de lluç amb melmelada d’escalivada o bé una cresta d’hummus amb botifarra de perol, cuinats pel cuiner Oriol Canillas de l’Hotel Casa Fuster. O bé dos plats del xef Carles Abellan, que aposta per una ostra de Normandia amb salsa thai i una amanida de Barcelona, de l’Hotel W.

Per la seva banda, Xavier Franco, cuiner del restaurant A Prop, dins l’Hotel Yurbban, suggereix un empedrat de mongetes de Santa Pau amb bacallà esqueixat i olivada, i un sandvitx calent de vedella amb cansalada, formatge de Tartera del Tros de Sort i tòfona fresca d’estiu. “Obrir els hotels, amb les vistes de les terrasses, per a una proposta tan estiuenca és una oportunitat perquè el públic conegui l'oferta hotelera de la ciutat”, explica el Xavier. El restaurant A Prop, de cuina de proximitat, va obrir la porta l’agost de l’any passat.

Gallery Hotel

Gran Hotel Havana


H10 Casa Mimosa


H10 Madison (La Terrassa del Gòtic)

H10 Metropolitan


Hotel América Barcelona


Hotel Barcelona Princess


Hotel Casa Fuster


Hotel España (Terraza Alaire Ramblas)

Hotel Granvía


Hotel Indigo (DOQ Restaurant & Cocktail Bar)

Hotel Jazz


Hotel Midmost


Hotel Murmuri (El Passatge del Murmuri)


Hotel Negresco Princess


Hotel Ohla Barcelona (RoofTop Ohla Barcelona)

Hotel Pestana Arena Barcelona


Hotel Pulitzer


Hotel SB Diagonal Zero

Hotel SB Glow


Hotel SB Icaria Barcelona

Hotel Yurbban (A prop Restaurant)

Hotel W (Bravo24 de Carles Abellan)

Marea Baja