Mengem 19/06/2016

Paella Parellada

T.gilbert / A.om / J.castellano

BarcelonaEl restaurant 7 Portes aposta per la cuina tradicional catalana, que practica diàriament. Amb un respecte absolut també per la temporada dels ingredients, la carta del 7 Portes destaca pels arrossos, les verdures i les postres llamineres.

Ingredients per a 4 persones

4 salsitxes

100 g de llom de porc

100 g de carn de pollastre

480 g d’arròs

Brou de peix (la quantitat ha de doblar la d’arròs)

320 g de calamar o de sípia

2 cues de llagosta

100 g de rap

200 ml d’oli d’oliva

50 g de pèsols

50 g de pebrot verd i 50 de vermell

1 ceba

3 tomàquets ratllats

Per a la picada:

3 grans d’all

Safrà

Daureu els trossos de calamar o sípia, les salsitxes i la llagosta en una paella amb oli d’oliva. Retireu-ho quan estigui fet.

Daureu en el mateix oli el pollastre i el llom de porc, tallat a daus.

En aquest oli, afegiu-hi la ceba i els pebrots tallats i deixeu-ho escalfar una estona.

Quan comencin a estar daurats, afegiu-hi el tomàquet tallat o ratllat finament.

Poseu-hi la resta d'ingredients, abans reservats, excepte la botifarra i la llagosta.

Després, tireu-hi l’arròs i el brou.

Quan bulli el brou, fiqueu-hi la llagosta, les salsitxes i els pèsols. Finalment, poseu-hi la picada, feta amb all i safrà.

Rectifiqueu-ho de sal.

Quan faci 12 minuts que bull, poseu-ho al forn fins que s’acabi la cocció. Bon profit!

stats