Pèsols amb caldo ibèric
BARCELONALa Taverna del Clínic, dels germans Simoes, és un restaurant emblemàtic per la qualitat del producte i per l'originalitat dels plats. Situat al carrer Rosselló de Barcelona, ens revela els trucs d'algunes de les seves millors receptes.
Ingredients per a 4 persones:
500 g de pèsols del Maresme
1 all tendre
2 calamarsets
100 g de tripa de bacallà
Mantega
Oli
Sal
Caldo de pernil ibèric
Blanquegeu els 500 g de pèsols: és a dir, poseu-los 30 segons en aigua bullint i després refredeu-los en aigua amb gel.
Piqueu l’all tendre. Daureu-lo en mantega, afegiu-hi la tripa de bacallà i el caldo de pernil ibèric i saleu-ho al gust. Quan faci xup-xup, afegiu-hi els pèsols. Tot junt hi ha d’estar entre 30 segons i un minut.
A banda, saltegeu els calamarsets.
Per acabar, col·loqueu els pèsols al fons del plat, amb el caldo. I al damunt, els calamarsets.
Bon profit!