Vips&Vins

Nadine Romero: “Quan ets jove, beus el que et posin, però ara ja no puc amb el vi calent”

Creadora de contingut

La creadora de continguts Nadine Romero.
Elena García Dalmau
11/07/2025
2 min

¿Tens alguna preferència amb els vins?

— El meu preferit és el rosat. I he de reconèixer que soc una mica selecta. Prefereixo els vins més dolços, d’aquells que vas bevent i no te n’adones. A més, amb els anys, m’han canviat les manies.

¿Per exemple?

— Abans no donava importància al gel. Ara no puc beure ni vi, ni cervesa, ni cap combinat si no està ben fred. Quan ets jove, beus el que et posin. Ara ja no puc amb el vi calent.

¿Fins al punt de posar gel al vi?

— Ho he fet! Tinc família holandesa i, quan han vingut aquí, ens han fet vi calent. Em sembla molt bé que ells en prenguin si els agrada [riu]. Però no fa per mi.

¿A la proposició de matrimoni va haver-hi vi?

— Sí, un vi rosat, tot i que una mica calent!

Els teus seguidors han pogut seguir per xarxes els detalls del teu casament. ¿Ja teniu data i lloc?

— Ho vam decidir la setmana passada, però prefereixo no fer espòilers. Encara no ho sap tothom de la meva família i ho vull explicar personalment.

¿Però podem dir que serà el 2026?

— L'octubre del 2026.

Un bon mes per casar-se.

— He vist molts casaments aquests dies i pensava: “Quina calor que deuen haver passat!”

Hi ha gent que creu que està passat de moda.

— Des de petita que tinc la il·lusió de casar-me. Sempre he tingut molts complexos i pensava que potser no trobaria algú que m’estimés. Per a mi és una celebració de l’amor, sense cap mena de connotació religiosa. Simplement, volem celebrar el nostre vincle, i com que som molt familiars, és una excusa per reunir tothom.

¿Ja heu triat els vins?

— A l’Óscar, la meva parella, li agrada maridar el vi amb el menjar. Volem que cada plat tingui un vi.

Més enllà d’ocasions especials, ¿el vi forma part de la vostra rutina de parella?

— Entre setmana no bec mai, igual que mai bec sola. Però sí que ens agrada molt sortir i prendre alguna copa. Sovint, els caps de setmana anem a la platja, fem una paella i l’acompanyem amb el nostre vi rosat. I com que només bevem de tant en tant, no ens fa res gastar més diners.

Et guanyes bé la vida com a creadora de continguts?

— Està molt ben pagat. I qui digui que no és un hipòcrita. Els qui ens hi podem dedicar hem tingut molta sort.

El 2021 vas dir que tenies bona relació amb la fama. ¿Què en penses, quatre anys després?

— Gairebé cada dia em para algú pel carrer. No m’ho hauria imaginat mai. Però ja que ha passat, ho rebo amb gratitud. M’agrada que em reconeguin. Em fa pensar que alguna cosa dec estar fent bé a les xarxes.

¿És una feina fàcil?

— Gestionar l’exposició cap a la gent és difícil. Però ser creador de continguts, en si, és fàcil. No soc minera.

¿I en comparació a la feina que fas a la teva acadèmia de dansa?

— Crear continguts és més fàcil. I mira que som una companyia relativament petita.

¿Alguna anècdota vinculada amb el món del vi que compartiries a xarxes?

— El que em passa sovint és que xerro molt, i mentre parlo vaig bevent, i de sobte em trobo que el vi ha desaparegut.

stats