El primer restaurant de postres del món

Tanca l’Espai Sucre per problemes de salut del seu impulsor, Jordi Butrón

Després de vint-i-cinc anys del primer restaurant de postres de Barcelona, el 31 de juliol serà l’últim dia que estarà obert

El cuiner Jordi Butron durant un congrés de gastronomia

El pastisser Jordi Butrón ho va fer públic ahir en un vídeo que va penjar a Instagram: l’Espai Sucre, el primer restaurant de postres del món i escola de pastisseria, tanca el 31 de juliol. Els problemes de salut del director l’han portat a prendre aquesta decisió, malgrat que ell mateix afegeix la seva tranquil·litat perquè “el mètode de l’Espai Sucre, que es basa en el coneixement de la matèria primera, en el sabor i l’anàlisi exhaustiva del procés creatiu”, està viu arreu del món, a través de les promocions de centenars d’alumnes que han passat per l’escola.

Ara bé, Butrón ha afirmat que continuarà fent-se càrrec del concurs internacional de postres de restaurants The Best Dessert, i també escrivint el llibre que explica la història dels 25 anys de l’escola i restaurant, situats al carrer de Sant Pere Més Alt, i que van marcar un abans i un després en la interpretació i creació de les postres, fins al punt de convertir-les en protagonistes de menús de degustació sencers.

stats