El primer restaurant de postres del món

Tanca l’Espai Sucre per problemes de salut del seu impulsor, Jordi Butrón

Després de vint-i-cinc anys del primer restaurant de postres de Barcelona, el 31 de juliol serà l’últim dia que estarà obert

1 min
El cuiner Jordi Butron durant un congrés de gastronomia

El pastisser Jordi Butrón ho va fer públic ahir en un vídeo que va penjar a Instagram: l’Espai Sucre, el primer restaurant de postres del món i escola de pastisseria, tanca el 31 de juliol. Els problemes de salut del director l’han portat a prendre aquesta decisió, malgrat que ell mateix afegeix la seva tranquil·litat perquè “el mètode de l’Espai Sucre, que es basa en el coneixement de la matèria primera, en el sabor i l’anàlisi exhaustiva del procés creatiu”, està viu arreu del món, a través de les promocions de centenars d’alumnes que han passat per l’escola.

Ara bé, Butrón ha afirmat que continuarà fent-se càrrec del concurs internacional de postres de restaurants The Best Dessert, i també escrivint el llibre que explica la història dels 25 anys de l’escola i restaurant, situats al carrer de Sant Pere Més Alt, i que van marcar un abans i un després en la interpretació i creació de les postres, fins al punt de convertir-les en protagonistes de menús de degustació sencers.

stats