Casa Sanzano: els millors gelats del món a Barcelona

Avui toca una recomanació fresqueta i fem parada a una gelateria de Barcelona. És una vella coneguda, però si algú no ha estat al cas del trasllat, és possible que li hagi perdut la pista: es tracta de Casa Sanzano. Com dèiem, abans trobàvem la gelateria en el barri Gòtic (al carrer Anselm Clavé) i ara és a l'Eixample, al carrer Lepant, cantonada amb el carrer Mallorca. Han canviat d'espai, però no la qualitat del que s'hi serveix; ara hi anirem. A Casa Sanzano sempre s'ha fet una aposta pels gustos atrevits, com ara els gelats salats, així com també per oferir altres productes que poden interessar els seus clients, com els xurros, les baclaves, les galetes, els batuts, els cafès freds o un bon affogato (cafè amb un gelat de vainilla).

Cargando
No hay anuncios

És el projecte de Daniel Viadé, que porta el segon cognom de la seva àvia. Un bon homenatge. Els gelats que serveixen són artesanals i multipremiats, ja que són els únics a Barcelona que disposen de Gelats Angelo a la ciutat comtal. Segur que els lectors de les comarques gironines coneixen bé Angelo Corvitto, millor gelater del món, que en el seu obrador de Torroella de Montgrí elabora, amb el seu fill Hervé, gelats per a tots els gustos i afronta el repte de dissenyar combinacions impossibles (per a tothom menys per a ell) orientades a l'alta restauració. Si voleu tastar les fantàstiques creacions de Corvitto i sou a Barcelona, només podrà ser a Casa Sanzano, on no tenen cap problema de deixar tastar a la clientela tots els gustos fins que tenen clar quin serà l'escollit.