Recepta per menjar-se la tardor: carpaccio de ceps i castanyes de Viladrau

Receptes | 05/12/2023
Carpaccio de ceps i castanyes de Viladrau

Recepta per a un sopar fàcil: amanida amb figues, raïm i formatge blau

Receptes / Amanides | 02/10/2023
Recepta per a un sopar fàcil: amanida amb figues

Arròs integral amb llavors i baies de goji

Receptes / Arròs | 26/08/2023
Arròs integral

Amanida de mongeta tendra, nectarina i olivada

Receptes / Amanides | 17/08/2023
Amanida de mongeta tendra, nectarina i olives negres

Gaspatxo (amb trucs perquè l'all i el cogombre no repeteixin), la recepta del Disfrutar

Receptes / Sopes i cremes | 10/08/2023
Gaspatxo, segons els cuiners del restaurant Disfrutar

Risotto amb vegetals i pesto

Receptes / Arròs | 09/08/2023
Risotto verd

Més enllà dels cigrons: amb l'hummus es pot fer de tot

Receptes | 10/04/2023
Proposta d’hum mole.

El gaspatxo ja és considerat un plat català

Receptes | 29/03/2023
El gaspatxo ha entrat al Corpus de Cuina Catalana

Les carxofes, la verdura que crea consens en 8 receptes

Receptes / Verdures i llegums | 15/03/2023
Carxofes

Albergínia en broquetes amb salsa Yakiniku

Receptes / Verdures i llegums | 27/10/2022
Albergínia en broquetes amb salsa Yakiniku

Amanida japonesa

Ara Estiu | 11/08/2022
Amanida japonesa

Sopa de cireres i tomàquets

Receptes / Sopes i cremes | 03/08/2022
Sopa de tomàquets i cireres

Rubiols farcits d'espinacs

Ara Estiu | 30/07/2022
Rubiols (o crestes) farcits d'espinacs

Gaspatxo per menjar-lo amb cullera

Ara Estiu | 29/07/2022
Gaspatxo, amb els entrebancs preparats per col·locar segons el gust

'Ceviche' de fruites

Receptes / Amanides | 29/07/2022
Ceviche de fruites

Amanida de quinoa vermella amb maduixes i cireres

Receptes / Amanides | 07/07/2022
Amanida de quinoa vermella amb cireres i maduixes

Flam de meló a la menta, com fer-ne el millor (sense fer servir el forn)?

Receptes / Postres | 01/07/2022
Flam de meló a la menta (sense passar pel forn)

Quatre amanides d'estiu per menjar amb cullera

Receptes | 30/06/2022
Amanida verda amb vinagreta àcida de la cuinera Iolanda Bustos

Maduixes cuites al forn, com preparem les millors postres?

Receptes / Postres | 12/05/2022
Maduixes amb gelat de plàtan, pinyons i ratlladura de taronja, la proposta de la cuinera Teresa Carles

Cabdells de col amb salsa cítrica mediterrània, la recepta de la cuinera Ada Parellada

Receptes / Verdures i llegums | 25/03/2022
Cabdells de col amb salsa de llimona, porros i alls tendres
Ara

Periodisme lliure i compromès, per estar ben informat

SUBSCRIU-T'HI
App: IOS Android
  • © ARA 2025
  • Privacitat
  • Condicions
  • Cookies
Col·laboradors
  • Generalitat de Catalunya
  • Govern Illes Balears
  • Fundació Catalunya Cultura
  • Generalitat Valenciana
  • La teua llengua
  • Acció